Back to Top

Nieuwsbrief 08 2021

Communicatie

Voor informatie over de talrijke verenigingen en instellingen binnen ons dorpkunnen jullie terecht op onze website www.sibbe-ijzeren.nl

Op deze website hebben wij ook ons privacy-beleid geplaatst; iedereen die onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kan dit melden via
info@sibbe-ijzeren.nl

Indien er in jullie omgeving mensen zijn die nog geen mailadres hebben verstrekt en alsnog nieuwsbrieven wensen te ontvangen kan dit ook gemeld worden via
info@sibbe-ijzeren.nl

Gemeenschapshuis De Blokhut

Het bestuur van Stichting De Blokhut is op zoek naar (liefst meerdere ) vrijwilliger(s) m/v welke in overleg en tegen een vrijwilligersvergoeding het poetsen van Gemeenschapshuis De Blokhut willen verzorgen.

 

Reageren/aanmelden kan door te mailen naar het e-mailadres van De Blokhut

 

SibbeBlokhut@Gmail.com

 

Aanmelden kan ook door uw naam en contactgegevens op schrift te stellen en in de brievenbus van De Blokhut te doen.

 

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

 

Bestuur Stichting Gemeenschapshuis

De Blokhut

 

Harmonie St Rosa Sibbe-IJzeren

Harmonie St Rosa uit Sibbe-IJzeren huldigt a.s zaterdag 28 augustus tijdens een besloten bijeenkomst liefst 16 jubilarissen met in totaliteit ca 700 verenigingsjaren.

Bij de jubilarissen zijn o.a. Hub Damoiseaux, tamboer maître en Rene Heuts, trompettist, beiden 60 jaar lid en Giel (Meister) Defauwes die 65 jaar aan de vereniging verbonden is.

 

Zondag 29 augustus zal Harmonie St Rosa traditioneel de H.Mis van 9.30 uur muzikaal opluisteren ter gelegenheid van het feest van de H. Rosa, patrones van de parochie, de harmonie en de jonkheid.

Na de dienst worden op het kerkhof de overleden leden van de Harmonie muzikaal herdacht waarna de Rosa-kermis muzikaal wordt “ingeschoten” en de Rosa-den door de Jonkheid wordt recht gezet.

 

In de Sibberkerkstraat zal a.s. zondag vanaf ca. 11.00 uur binnen een afgesloten gedeelte de Rosa-kermis worden gevierd met muziek, het Rad van Fortuin en speelgelegenheid voor de kinderen.

Uiteraard met inachtneming van de geldende corona-richtlijnen van placering, 1,5 meter e.d.