Back to Top

Nieuwsbrief 02 2022

Communicatie

Voor informatie over de talrijke verenigingen en instellingen binnen ons dorpkunnen jullie terecht op onze website www.sibbe-ijzeren.nl

Op deze website hebben wij ook ons privacy-beleid geplaatst; iedereen die onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kan dit melden via
info@sibbe-ijzeren.nl

Indien er in jullie omgeving mensen zijn die nog geen mailadres hebben verstrekt en alsnog nieuwsbrieven wensen te ontvangen kan dit ook gemeld worden via
info@sibbe-ijzeren.nl

CV de Böschule en JCV de Böschuulkes

 

Zangvereniging Eendracht

Kienen 

Op zaterdag 26 maart 2022 organiseert Zangvereniging Eendracht Sibbe‑IJzeren haar jaarlijkse kienavond met mooie prijzen. 

 

Dit vindt plaats in Café a/d Kirk, Sibberkerkstraat 46 te Sibbe. 

De aanvang van de kienavond is om 19.30 uur

 

Een dubbele serie kost     € 9,00 

een serie kost                   € 4,50 

een losse kaart kost          € 1,00

 

Stichting Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren

 

Rosamarkt Sibbe 2022

 

Na 2 jaar opeenvolgend de Rosamarkt door Corona te moeten annuleren, ziet het op dit moment voor 2022 een stuk rooskleuriger uit en is er het volste vertrouwen dat de markt dit jaar als vanouds kan doorgaan!

De organisatie en de voorbereidingen van deze markt zijn recent opgestart door Stichting Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren.

De 41-ste St. Rosamarkt staat gepland voor 17 juli 2022. 

De gezamenlijke verenigingen van Sibbe en IJzeren zullen dit jaar en volgende jaren de jaarlijkse kwaliteitsmarkt in Sibbe waarborgen met als motto een markt voor ‘elck wat wils’.

 

Wij hopen op uw deelname en zullen u vanaf begin maart 2022 per mail (rosamarkt@sibbe-ijzeren.nl) en de Nieuwsbrief van Sibbe-IJzeren, op de hoogte houden voor wat betreft inschrijvingen en overige informatie.

Informatie over de Stichting  Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren vindt u op de  site:

https://www.sibbe-ijzeren.nl/