Back to Top

Nieuwsbrief 01 2022

Communicatie

Voor informatie over de talrijke verenigingen en instellingen binnen ons dorpkunnen jullie terecht op onze website www.sibbe-ijzeren.nl

Op deze website hebben wij ook ons privacy-beleid geplaatst; iedereen die onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kan dit melden via
info@sibbe-ijzeren.nl

Indien er in jullie omgeving mensen zijn die nog geen mailadres hebben verstrekt en alsnog nieuwsbrieven wensen te ontvangen kan dit ook gemeld worden via
info@sibbe-ijzeren.nl

CV de Böschule en JCV de Böschuulkes

Beste Carnavalisten van Suub en Iezere,

Afgelopen zomer zijn CV de Böschule en JCV de Böschuulkes  met veel enthousiasme gestart met de organisatie van Carnaval 2022. De Coronamaatregelen zagen op dat moment zodanig rooskleurig uit dat het organiseren van onder andere een Zitting in Januari 2022 haalbaar en verantwoord bleek te zijn. Gaande weg namen in september de Coronabesmettingen weer toe en werden de maatregelen door de overheid wederom aangescherpt. Ondanks deze eerste aanscherping zagen wij het nog steeds zitten om een Zitting in Januari 2022 te organiseren.

Gezien de huidige stand van zaken, de geldende maatregelen en dat versoepelingen hiervan op korte termijn niet zijn te verwachten, achten de Böschule en de Böschuulkes het niet haalbaar en vooral niet (maatschappelijk) verantwoord om in Januari 2022 een Zitting te organiseren en nieuwe prinsenparen te proclameren.

Dit betekent dus dat wij per direct gestopt zijn met de organisatie van onze activiteiten in de aanloop naar Carnaval 2022!

Indien in deze periode de maatregelen zodanig wijzigen dat Carnaval eind februari als vanouds, of tegen de dan geldende maatregelen haalbaar en op enige wijze verantwoord  gevierd kan worden, zullen de Böschule en de Böschuulkes hier ter zijner tijd invulling aan geven!

Het valt ons wederom zwaar om deze beslissing te moeten nemen maar het is helaas niet anders. Wij zijn van mening dat Veiligheid in deze onzekere tijden voorop blijft staan en hopen op jullie begrip en steun hiervoor. Dit laatste hebben wij op dit moment meer dan ooit nodig. Alleen samen komen we deze crisis ooit weer te boven.

Blijf gezond!

CV de Boschule

JCV de Böschuulkes