Back to Top

Nieuwsbrief NR. 02 2018

Communicatie

Voor informatie over de talrijke verenigingen en instellingen binnen ons dorpkunnen jullie terecht op onze website www.sibbe-ijzeren.nl
Op deze website hebben wij ook ons privacy-beleid geplaatst; iedereen die onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kan dit melden via
info@sibbe-ijzeren.nl

Indien er in jullie omgeving mensen zijn die nog geen mailadres hebben verstrekt en alsnog nieuwsbrieven wensen te ontvangen kan dit ook gemeld worden via
info@sibbe-ijzeren.nl

Evenementen 2018

In deze 2e nieuwsbrief willen wij van harte aanbevelen de (dorps)activiteiten bij gelegenheid van de St Rosa-kermis in het weekend van vrijdag 24 augustus tot en met maandag 27 augustus a.s. Een programma voor jong en oud; voor “elck wat wils”. Alle activiteiten vinden plaats in de Sibberkerkstraat in de omgeving van de Blokhut, de Kerk en Café a/d Kirk. 

Op zaterdag 25 augustus wordt de nieuwe Rosa-den door de Jonkheid om ca 17.00 uur op feestelijke wijze vanuit de richting IJzeren binnengebracht. Vanaf 20.00 uur start het opzetten van de nieuwe Rosa-den onder de muzikale klanken van  Coverband Bougie. 

Op zondag 26 augustus is om 11.30 uur een H.Mis in de Kerk die wordt opgeluisterd door Harmonie St. Rosa en Zangvereniging Eendracht.

Na het “fruhschoppen” starten vanaf ca 15.00 uur de kermisactiviteiten in de Sibberkerkstraat met o.a. een Rad van Fortuin, Kegelen, het Europees Kampioenschap Tegeldansen en diverse spelen voor de jeugd. Hierbij zijn mooie prijzen te winnen en het geheel wordt muzikaal begeleid door DJ. Frank en Monique Bessems.

Op maandag 27 augustus is er de traditionele kermis-duivenvlucht en vanaf ca. 18.00 uur is er op het terras van Café a/d Kirk live blaasmuziek door de Blaaskapel De Sappige Boys. Hierbij kunnen alle aanwezigen gratis aanschuiven bij de Barbecue die wordt aangeboden door Café a/d Kirk samen met Friterie Oan de Kirk.

Data om te reserveren

– 1 september 2018: Zeskamp van het Jeugdwerk Sibbe-IJzeren

– 7 oktober 2018: Mergelwandeling van de Harmonie St. Rosa

– 21 oktober 2018: Matineeconcert Zangvereniging Eendracht

– 27 oktober 2018: speurtocht van het Jeugdwerk Sibbe-IJzeren

– 11  november 2018: opening carnavalsseizoen CV de Böschule en JCV de     
  Böschuulkes

– 24 november 2018: Intocht Sinterklaas door het Jeugdwerk Sibbe-IJzeren

– 16 december 2018: Kerstconcert Zangvereniging Eendracht