Back to Top

Nieuwsbrief 04 2022

Communicatie

Voor informatie over de talrijke verenigingen en instellingen binnen ons dorpkunnen jullie terecht op onze website www.sibbe-ijzeren.nl

Op deze website hebben wij ook ons privacy-beleid geplaatst; iedereen die onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kan dit melden via
info@sibbe-ijzeren.nl

Indien er in jullie omgeving mensen zijn die nog geen mailadres hebben verstrekt en alsnog nieuwsbrieven wensen te ontvangen kan dit ook gemeld worden via
info@sibbe-ijzeren.nl

Kernoverleg / Stichting Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren

ALGEMEEN

VRIJDAG 8 APRIL 2022

€ 50 voor Sibbe-IJzeren* én zelf ook nog eens € 25 verdienen? Meld je dan aan via onze samenwerkende verenigingen Sibbe-IJzeren en het kernoverleg Sibbe-IJzeren!
DELTA en Caiway zijn druk bezig om heel Nederland te voorzien van razend snel internet. Dit doen ze doormiddel van het aanleggen van een glasvezel netwerk. In Sibbe-IJzeren is er nog géén glasvezel voor de huishoudens en bedrijven.
Met glasvezel kun je snel internetten, TV kijken en bellen! Beide bedrijven bieden nu de kans om met het afsluiten van een glasvezel-abonnement onze club te steunen! Als jij je via een van onderstaande links aanmeldt bij een van deze providers dan krijgt Sibbe-IJzeren* per aanmelding € 50,-.
Het totaal bedrag wordt in gezamenlijk overleg (desamenwerkende verenigingen en het kernoverleg) besteed aan het dorp Sibbe-IJzeren*.
Daarbij krijg jezelf ook nog eens € 25,- korting. Zo krijg jij korting én ben je klaar voor de toekomst!


Aanmelden voor Caiway of DELTA en kan via deze twee links:


Caiway: http://aklam.io/klUNhU
DELTA: http://aklam.io/pSB6dh

 

Voordelen van glasvezel
Waarom zou je eigenlijk kiezen voor glasvezel? Daar hebben we wel een aantal redenen
voor!


Het snelste internet voor hetzelfde geld: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!


Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan.
Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!


Krijgen wat je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting – jouw
verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en
storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.


Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!


Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet,
want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aan kan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.


Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.


Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

 

Welke providers leveren het dorp Sibbe-IJzeren* geld op?
Caiway en DELTA doen mee met onze speciale actie. In een notendop stellen we beide providers aan u voor:


Caiway
Razendsnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. U krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! U kunt kiezen uit:
• Alleen internet:
o 300 Mbps voor € 44.50 (1e 6 mnd. € 35.00)
o 1000 Mbps (1Gbps) voor € 49.50 (1e 6 mnd. € 35.00)


• Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)
o Voordelig: 150 Mpbs voor € 52,95 (1e 6 mnd. € 35,00)
o Slim: 500 Mpbs voor € 64,95 (1e 6 mnd. € 35,00)
o Giga Snel: 1000 Mpbs (1 Gbps) voor € 74.95 (1e 6 mnd. € 55,00)


Caiway bestellen? Klik dan op deze link:

http://aklam.io/klUNhU

 

DELTA
Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere dag jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het Flexpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf € 45.00 (1 Gig).


DELTA bestellen? Klik dan op deze link:

http://aklam.io/pSB6dh