Back to Top

Rosamarkt

Rosamarkt 2022

Beste inwoners van Sibbe en IJzeren,

Zondag 17 juli 2022 was het eindelijk zover. Na 2 jaar door de Coronaperikelen afwezig te zijn geweest, kon op deze mooie zomerse dag de Rosamarkt van Sibbe als vanouds plaats vinden.

Na 40 jaar organiseren door TTV Sibbe MC is het stokje overgenomen door de Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren en een aantal vrijwilligers. Ondanks een kortere voorbereidingsperiode dan gebruikelijk, is de nieuwe organisatie erin geslaagd om de Rosamarkt te laten plaats vinden zoals gebruikelijk. De draaiboeken van TTV Sibbe MC die aanwezig waren en de advisering van voormalig organisator Jac Heuts, hebben de nieuwe organisatie enorm geholpen.

Het was voor de nieuwe organisatie een enerverende tijd waarin veel werk verricht moest worden en waarbij ook enkele keren naar de weg gezocht moest worden. Naast de vele voorbereidingen moest in de dagen voorafgaand, tijdens en na de markt, veel werk worden verricht. Hierbij hebben diverse Verenigingen van Sibbe-IJzeren een belangrijke rol gehad en zich van hun beste kant laten zien. Zonder hun was het niet gelukt!

Uiteindelijk kan de organisatie en de inwoners van Sibbe-IJzeren tevreden terug kijken op een geslaagd evenement waaraan 150 kraamhouders hebben deelgenomen en ongeveer 4500 bezoekers aanwezig zijn geweest.

Kortom, het was een geslaagde Rosamarkt 2022 en er ligt een solide basis om volgend jaar op 16 juli de Rosamarkt 2023 onder de vlag van de Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren wederom te laten plaats vinden.

Het bestuur van Stichting Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren bedankt dan ook het organisatiecomité, Jac Heuts, alle vrijwilligers, Verenigingen en inwoners van Sibbe-IJzeren voor hun inzet, hulp, medewerking en ondersteuning!

Zoals gebruikelijk is aan de Rosamarkt een loterij verbonden waarbij 5 geldprijzen t.w.v. €50,- zijn te winnen. Een winnend lot heeft deze prijs tijdens de markt in ontvangst mogen nemen. Dit betekent dat er nog 4 prijzen afgehaald kunnen worden.

Het betreffen de volgende lotnummers:

  • 017021
  • 017352
  • 012459
  • 014162

Heeft u een van deze winnende lotnummers dan kunt u uw prijs afhalen bij Harrie Blom aan de Dorpstraat 36 te Sibbe (tussen 19:00-20:00)