Deprecated: Required parameter $templatetoaster_magmenu follows optional parameter $templatetoaster_cssprefix in /customers/3/9/4/sibbe-ijzeren.nl/httpd.www/wp-content/themes/sibbeijzeren/functions.php on line 1182 Deprecated: Required parameter $templatetoaster_menuh follows optional parameter $templatetoaster_cssprefix in /customers/3/9/4/sibbe-ijzeren.nl/httpd.www/wp-content/themes/sibbeijzeren/functions.php on line 1182 Deprecated: Required parameter $templatetoaster_vmenuh follows optional parameter $templatetoaster_cssprefix in /customers/3/9/4/sibbe-ijzeren.nl/httpd.www/wp-content/themes/sibbeijzeren/functions.php on line 1182 Deprecated: Required parameter $templatetoaster_ocmenu follows optional parameter $templatetoaster_cssprefix in /customers/3/9/4/sibbe-ijzeren.nl/httpd.www/wp-content/themes/sibbeijzeren/functions.php on line 1182 Stichting Buurtschap IJzeren – Kiek wat veer hobbe
Back to Top

Wie zijn wij?

Wij zijn de Stichting Buurtschap IJzeren. Wij hebben als doel het versterken van de saamhorigheid tussen de inwoners van IJzeren.

Wat doen wij?

Wij versieren elke 2 jaar de kapel en de straten i.v.m. de processie in het dorp. We plaatsen elk jaar de kerststal aan de kruising Kapelstraat-Kruisstraat-Groenstraat en de kerstden bij de kapel. Wij verkopen broodjes gezond op de St. Rosamarkt. Wij bezorgen attenties bij geboorte, jubileum, etc. Bij het binnenhalen van de St. Rosa-den, trakteren wij de Joonkheid op een verfrissing. Tenslotte zijn wij mede-organisator van het Buurtfeest.

Inlichtingen

Voorzitter Jean Lemmens

Penningmeester Fred Hodiamont

Secretaris Rolf van Bemmelen

Bestuurslid Sef Crutsen

Bestuurslid Pieter Jacobs

Bestuurslid Mariëlle Steijns