Deprecated: Required parameter $templatetoaster_magmenu follows optional parameter $templatetoaster_cssprefix in /customers/3/9/4/sibbe-ijzeren.nl/httpd.www/wp-content/themes/sibbeijzeren/functions.php on line 1182 Deprecated: Required parameter $templatetoaster_menuh follows optional parameter $templatetoaster_cssprefix in /customers/3/9/4/sibbe-ijzeren.nl/httpd.www/wp-content/themes/sibbeijzeren/functions.php on line 1182 Deprecated: Required parameter $templatetoaster_vmenuh follows optional parameter $templatetoaster_cssprefix in /customers/3/9/4/sibbe-ijzeren.nl/httpd.www/wp-content/themes/sibbeijzeren/functions.php on line 1182 Deprecated: Required parameter $templatetoaster_ocmenu follows optional parameter $templatetoaster_cssprefix in /customers/3/9/4/sibbe-ijzeren.nl/httpd.www/wp-content/themes/sibbeijzeren/functions.php on line 1182 Verenigingen – Kiek wat veer hobbe
Back to Top

Wie zijn wij?

De Stichting Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren is notarieel opgericht op 23 april 2014 met als belangrijkste doel het bevorderen en versterken van het verenigingsleven in Sibbe-IJzeren. Leden van de Stichting zijn afgevaardigden van verenigingen, instellingen en groepen die actief zijn binnen de gemeenschap Sibbe-IJzeren. De Stichting is voortgekomen uit de organisatie van de 1e Dorpsdag in juni 2013 waarbij onder het motto Kiek wat veer kinne! aan onze inwoners door verenigingen, kunstenaars en hobbyisten werd getoond wat zij in huis hebben.

Wat doen wij?

Inmiddels heeft de 2e Dorpsdag plaatsgevonden in juni 2016 en hebben wij in juli 2017 een Mini Dorpsdag georganiseerd waarbij de deelnemers ook de mogelijkheid hadden om bij elkaar op bezoek te gaan. Als Stichting zijn wij voornemens in de zomer 2018 een 2e Mini Dorpsdag te organiseren en in de planning is opgenomen om in de zomer 2019 wederom een Grote Dorpsdag te houden. Een andere activiteit van de Stichting is het jaarlijks agenda overleg met onze verenigingen om de evenementen op elkaar af te stemmen teneinde doublures zoveel mogelijk te voorkomen. Deze uitgave is eveneens tot stand gekomen onder verantwoordelijkheid van de Stichting Samenwerkende Verenigingen Sibbe-IJzeren.

 

Onder het motto Kiek wat veer höbbe! laten wij jullie als inwoners van onze mooie gemeenschap zien wat wij allemaal in huis hebben. Wij hopen met deze uitgave te bereiken dat jullie als inwoners goed geïnformeerd worden over onze verenigingen, instellingen e.d. en dat jullie hierdoor gestimuleerd worden om een bijdrage te leveren aan onze gemeenschap via deelname aan onze verenigingen en activiteiten.

Inlichtingen

Website: www.sibbe-ijzeren.nl

Mail:       suubiezere@gmail.com